Over ons

M.K. Timmer & Klussenbedrijf is in 2010 opgericht door Marc koek. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een gerenommeerd bouwbedrijven, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Marc heeft in de loop der jaren expertise gekregen in een breed scala van werkzaamheden, dit varieert van kleine klussen tot bouwen van een woningen en bedrijfsgebouwen.

M.K. Timmer & Klussenbedrijf is vooral gespecialiseerd in kleine klussen, aanbouw en verbouwingsactiviteiten. Het bedrijf kenmerkt zich door heldere afspraken en het nauwkeurig uitvoeren van de werkzaamheden. Wij staan garant voor goede kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en een goed overleg voor al uw klussen in en om uw woning en bedrijfspand. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouw en instanties en staan altijd voor u klaar om een op maat gemaakt advies te geven. Kortom, voor al uw klussen bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gevestigd in Steenwijk, gelegen in de kop van Overijssel, het werkgebied ligt grotendeels in Overijssel, Drenthe en Friesland maar soms ook daarbuiten.